Tijdens de "dubbele elf" -periode wordt verwacht dat Jiaxing City Express-bedrijf 100 miljoen stuks overschrijdt.

Tijdens de "dubbele elf" -periode wordt verwacht dat Jiaxing City Express-bedrijf 100 miljoen stuks overschrijdt.

  Op 12 november heeft de verslaggever geleerd van de Jiaxing City Post Administration dat de "Double Eleven" -periode van dit jaar, Jiaxing City Express Business bleef stijgen en zal naar verwachting meer dan 100 miljoen stukken zijn, wat met meer dan 20% het jaar lang is verhoogd -jaar.

Om de veilige en soepele verkeerskanalen in de stad te verzekeren, is de industrie soepel actief, in de afgelopen paar dagen, Jiaxing City Postal Management System is volledig voorbereid, planning, verhoogde capaciteit en personeel, actief begeleiden van de Service Garantie van de Peak Season.

  Op de middag van 12 november, gelegen in Jiaxing City Post Branch Express Behandeld Centrum in Bridge Town, Jiaxing Nanhu District, de Stack of Express Mail tussen de grote sorteerworkshop, de twee Express Sorteermachine Firepower, alle gekleurde Express-bronnen blijven snel stromen Via de transportband heeft de operator een onderscheid in de transportband, en het is druk. Cai Wenchang, het centrum van het centrum, introduceerde dat de middelste sorteerworkshop 14.000 vierkante meter is, onderverdeeld in ge?xporteerd deel van het pakketgebied, het totale transitiegebied van het pakketovergang, het importverwerkingsgebied 3 functionele gebieden, procesconfiguratie is "twee express-mail Sorteermachine + kunstmatrix ". Sinds november heeft het Centrum de piek van Express Mail ingeluid en het bedrijf heeft snel verhoogd werknemers, en de piek is maximaal 350. Het personeel overuren plus punten, volgens de gevestigde plannen en zorgen ervoor dat het hoogseizoen soepel is. Het is duidelijk dat tijdens de "dubbele elf" periode, Jiaxing City Post Branch’s Single-Day Import and Export E-mailverwerkingskiek 1 miljoen heeft overschreden.

Om de "dubbele elf" te ontmoeten, is Jiaxing City Post-tak volledig voorbereid, verhoogt u de reservering en personeelsleden om ervoor te zorgen dat "dubbele elf" soepel is. De relevante persoon die verantwoordelijk is voor het markttoezicht van Jiaxing City Postdiensten, dit jaar, "Double Eleven" gaat verder "Dingjin + Tail" -modus, 30 minuten van 1 november, de eerste golf betaalt, het bedrag van de dag bereikt 10.000 stuks , het jaar op jaarverhoging%.

Volgens schattingen wordt de volledige "dubbele elf" periode (1 november tot 16) naar verwachting meer dan 100 miljoen stuks, het jaarverhoging zal meer dan 20% bereiken.

  Om de "twee niet" te bereiken (alle netten, wordt het belangrijke knooppunt niet ge?xplodeerd) "drie garanties" (gegarandeerd, garantieveiligheid, beveiliging) werkdoel, Jiaxing City Postal Administration is gebaseerd op de volledige dekking van County-Level-agentschappen , opgericht het leiderschapsteam van de servicegarantiewerkzaamheden in het hoogseizoen, door de koppeling van twee verdiepingen van de City County, en doe goed werk in de betaalbare service-garantie. In prejudici?le statistieken zijn de bezorgbedrijven van Jiaxing City nu meer dan 2.600 voertuigen, meer dan 6.800 tijdelijke werknemers verhoogd.

  Tegelijkertijd is Jiaxing City Post Administration verdeeld in vier groepen, ging naar verschillende provincies om seizoensgebonden toezicht en inspectie uit te voeren, en Urban County heeft 216 nieuwe netwerken verzameld en 57 verborgen gevaren.

  De bovengenoemde persoon zei dat Jiaxing City Postal Management System verschillende soorten vrijwaringsmaatregelen in het hoogseizoen van het National Bureau, het Provinciaal Bureau en actief verschillende soorten waarborgen adopteert en de Jiaxing City Express-industrie actief wordt aangenomen Zaken. De servicebeveiligingscapaciteit en het hoogseizoen blijven verbeteren.

(Editor: Sun Peng, Wang Lizhen) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.